Szybki i łatwy krem boczek szpinak
Szybki i łatwy krem szpinak boczek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Mieszanka szpinaku, sól, pół i pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szybki Szpinak Kremowy, Pan-Seared Ribeye Steak with Quick Creamed Spin, oraz Szpinak kremowy z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, boczek, i czosnek, aż bekon jest chrupiące, 5 do 7 protokół.
Mąkę, sól i czarny pieprz ubić do mieszanki cebuli, aż do wymieszania, a mąka i kapiele tworzą pastę, 1 do 2 minut.
Powoli ubić mleko do mieszanki cebuli. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i kremowy, 3 do 5 minut.
Wymieszać szpinak i pół na pół do sosu; gotować, aż szpinak jest ogrzewany przez, 4 do 6 protokół.