Szybki gulasz z białej fasoli z Chardą Szwajcarską i pomidorami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szybkiego gulaszu z białej fasoli z boczniakiem szwajcarskim i pomidorami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 315 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli cannellini, boćwiny szwajcarskiej, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą, Szwajcarski Gulasz Z Chard I Białą Fasolą, oraz Swiss Chard Pomidorowo-Granatowy Gulasz Z Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia.
Dodaj chard i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, 8 protokół.
Odcedzić zieleninę i delikatnie wycisnąć nadmiar wody.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty, 1 minutę.
Dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolę i dusić na umiarkowanie dużym ogniu przez 3 minuty.
Dodaj chard i dusić na umiarkowanym ogniu, aż smaki stopić, 5 protokół. Gulasz przyprawiamy solą i podajemy.