Szybki Gulasz Z Białej Fasoli
Szybki gulasz z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz dziecko rukola, ząbki czosnku, szynka pieczona, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz z Chorizo i białą fasolą, Gulasz Z Białej Fasoli Z Makaronem, oraz Gulasz Z Białej Fasoli I Jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek ugotować w 1/4 szklanki oleju w 3 1/2 - do 4 1/2-quart ciężkiego garnka na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż złoty, 1 do 2 minut. Grubo pokroić pomidory w puszce nożycami kuchennymi, a następnie dodać (z sokiem) do czosnku w oleju. Wymieszać bulion, fasolę, szynkę i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut. Wymieszać z zieleniną i gotować, aż zwiędną, 3 minuty na rzymską lub 1 minutę na rukolę.
Podczas gdy gulasz gotuje się na wolnym ogniu, rozgrzej brojlery. Wyłożyć chleb na blachę i skropić pozostałą 1/2 łyżki oleju. Broil 3 do 4 cali od ciepła do złotego, 1 do 1 1/2 protokół.
Podawać gulasz z grzankami.
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "