Szybki Cytrynowy Chleb Makowy
Szybki cytrynowy chleb makowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mak, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Szybki Chleb Cytrynowo-Makowy, Szybki Chleb Cytrynowy Z Makiem # SundaySupper, oraz Szybki chleb z cebulą i makiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 2-8x4 calowe patelnie bochenkowe.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, jajka, olej, pudding mix, woda, i mak.
Rozłóż ciasto na dwie nasmarowane Patelnie bochenkowe o wymiarach 8x4 cala.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.