Szybki Cytrynowy Chleb Makowy

Szybki Cytrynowy Chleb Makowy
Szybki cytrynowy chleb makowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mak, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Szybki Chleb Cytrynowo-Makowy, Szybki Chleb Cytrynowy Z Makiem # SundaySupper, oraz Szybki chleb z cebulą i makiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 2-8x4 calowe patelnie bochenkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, jajka, olej, pudding mix, woda, i mak.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozłóż ciasto na dwie nasmarowane Patelnie bochenkowe o wymiarach 8x4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn