Szybki Chleb Z Szarlotką
Szybkie Szarlotka chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz nadzienie jabłkowe, rodzynki, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Szybkie Pieczywo Z Cukinią I Jabłkiem, Szybki chleb z jabłkiem i cheddarem, oraz Jabłko Rodzynki Szybki Chleb.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5.
W średniej misce, użyj masher ziemniaczany rozbić jabłka w nadzieniu; odstawić. W dużej misce, śmietana razem masło, cukier biały, i brązowy cukier. Wymieszać z jajkami, jabłkami i ekstraktem z wanilii, aż do dobrze wymieszanego. Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól przesiać. Wymieszać z mieszanką jabłkową, a następnie wymieszać rodzynki i orzechy włoskie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Niech chleb ostygnie na patelni przez 15 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu do całkowitego ostygnięcia.