Szybki Chleb Z Szarlotką

Szybki Chleb Z Szarlotką
Szybkie Szarlotka chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz nadzienie jabłkowe, rodzynki, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Szybkie Pieczywo Z Cukinią I Jabłkiem, Szybki chleb z jabłkiem i cheddarem, oraz Jabłko Rodzynki Szybki Chleb.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, użyj masher ziemniaczany rozbić jabłka w nadzieniu; odstawić. W dużej misce, śmietana razem masło, cukier biały, i brązowy cukier. Wymieszać z jajkami, jabłkami i ekstraktem z wanilii, aż do dobrze wymieszanego. Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól przesiać. Wymieszać z mieszanką jabłkową, a następnie wymieszać rodzynki i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Niech chleb ostygnie na patelni przez 15 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn