Szybki chleb z jabłkiem i cheddarem
Jabłko i Cheddar szybki chleb jest Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Piwo i Cheddar szybki chleb, Rozmaryn Cheddar Szybki Chleb, oraz Cheddar i koperek Maślanka szybkie pieczywo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Obficie posmaruj metalową patelnię z masłem o wymiarach 9 na 5 cali.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i szałwię ubić razem w dużej misce, aż do napowietrzenia i rozbicia dużych grudek.
Dodać pokrojony w kostkę i rozdrobniony ser i wrzucić, aż kawałki są oddzielone i równomiernie pokryte mieszaniną mąki; odstawić.
Umieść jajka, mleko i roztopione masło w średniej misce i ubijaj na gładką masę.
Dodać jabłka i mieszać do połączenia.
Dodać mieszaninę jajek do mieszanki mąka-ser i mieszać, aż mąka jest po prostu włączone, uważając, aby nie overmix (kilka smug mąki są w porządku). Ciasto będzie bardzo grube.Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobaj ciasto na przygotowaną patelnię, wciskając je w narożniki i wygładzając górę.
Piec, aż chleb będzie złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty (test kilka miejsc, bo może trafić kieszeń sera), o 45 do 50 minut.
Umieść patelnię na stojaku z drutu, aby ostygła przez 15 minut. Poprowadź nóż po obwodzie chleba i obróć go na stojak.
Pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut więcej przed krojeniem.