Szybki Chleb Gruszkowo-Rabarbarowy
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Gruszka-rabarbar szybki chleb może być super przepis spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, orzechy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Lniany Gruszkowo-Rabarbarowy, Szybki Chleb Gruszkowo-Orzechowy, oraz Kardamon Gruszkowy Szybki Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby szczyty patelni znajdowały się w środku piekarnika.
Rozgrzać piekarnik do 177°. smar DNA tylko 2 (8x4-lub 9x5-inch) Patelnie bochenek z skrócenie lub sprayu do gotowania.
W dużej misce wymieszaj rabarbar, gruszki, cukier, olej, wanilię i jajka. Wymieszać pozostałe składniki.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić przed krojeniem, około 1 godziny. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.