Szybka zupa z szynki i kalafiora
Szybka zupa z szynki i kalafiora wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i cały 30 przepis ma 114 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 56 fanów. Mieszanka kalafiora, musztarda mielona, szynka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Szybka zupa z szynki i kalafiora, oraz Quick ' N Kremowa zupa kalafiorowa-tani i łatwy.
Instrukcje
Wymieszać, gorącą wodę, kalafior, musztardę, pieprz, bulion i ziemniaki w rondlu 3-quart.
Podgrzać tylko do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić około 25 minut, często mieszając, aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać z szynką i pół na pół. Gotować odkryte około 5 minut lub tylko do gorąca (nie gotować).
Dekoruj natką pietruszki.