Szybka dyniowa zupa z masłem orzechowym jest bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Go Dairy Free ma 13 fanów. Jest idealny do Jesień. Mieszanka oleju sezamowego, szalotki, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Simple Pumpkin Peanut Butter Dip {made with Jamie Eason Natural Peanut Protein}, Szybki Chleb Z Masłem Orzechowym, oraz Szybka i łatwa Krówka z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić pierwszy zestaw składników do wrzenia w szerokim dnie garnka.Zmniejszyć ogień do średniej i ubijać w dyni i masło orzechowe, i gotować 5 Więcej minut.Wyłącz płomień i wymieszaj szalotki i kolendrę.Dostosuj teksturę i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty