Szybka zupa z czarnej fasoli i kukurydzy
Need a danie główne bezglutenowe? Szybka zupa z czarnej fasoli i kukurydzy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Mieszanka jogurtu, ziarna kukurydzy, chile pasty i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać niskotłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Melasą Jogurtową jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szybka sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, Szybka Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Szybka Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kukurydzę do patelni, i smażyć 4 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć 2 puszki fasoli i bulionu w blenderze; proces do gładkiej.
Dodaj mieszaninę fasoli, pozostała puszka fasoli, pomidory, pasta chile i sól do kukurydzy, mieszając, aby połączyć; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.