Szybka Zupa Szparagowa
Szybka zupa szparagowa to bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 115 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciężką śmietanę do ubijania, granulki bulionu z kurczaka, przyprawione grzanki sałatkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Szybka Kremowa Zupa Szparagowa, Szybko i łatwo-domowa zupa pomidorowa – nie ma to jak świeża gorąca zupa na szybki obiad, oraz Szybkie Szparagi Benedykt.
Instrukcje
W rondlu połącz szparagi, cebulę, wodę, sól, bulion, Bazyl i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub aż warzywa będą miękkie. Ostudzić przez 5 minut; wymieszać z mlekiem.
W blenderze lub robocie kuchennym przetwarzaj zupę partiami, aż będzie gładka; wróć na patelnię. Wymieszać śmietanę; podgrzać.