Szybka Zupa Ravioli & Szpinak

Szybkie ravioli & zupa szpinakowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 383 kalorie, 34g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 33 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę dash, kurczaka, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybka Włoska Zupa Szpinakowo-Makaronowa, Quick & Easy Ravioli z boczkiem, oraz Quick and Easy-domowa zupa pomidorowa – nie ma to jak świeża gorąca zupa na szybki obiad podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć bulion, cebulę w proszku i pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Dodać ravioli; gotować, odkryte, przez 7-10 minut lub do miękkości.
Dodaj szpinak i kurczaka w ciągu ostatnich 3 minut gotowania. W razie potrzeby podawać z serem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Fonterutoli Chianti Classico z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Fonterutoli Chianti Classico]()
Fonterutoli Chianti Classico
Kolor: głęboko purpurowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w połączeniu z lekkimi tostami i korzennymi odcieniami.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych wrażeń ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest nietypowe dla zwykłego Chianti Classico.Wnioski: ci, którzy twierdzą, że Chianti Classico jest kolczastym i szorstkim winem, zmienią zdanie po degustacji tego 1999 roku, który jest gotowy do picia teraz, ale poprawi się przez co najmniej pięć lat więcej.Alkohol: 13,5% obj.