Szybka włoska zupa wołowo-warzywna
Przepis szybka włoska zupa wołowo-warzywna gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz rozdarty szpinak, sól, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Szybka Zupa Jarzynowa Wołowa, Szybka Azjatycka Zupa Wołowa, Warzywna I Makaronowa, oraz Quick Beef & Vegetable Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukinię pokroić na pół wzdłuż; każdą połowę pokroić poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala. Odstawić.
Brązowy mielonej wołowiny i czosnku w dużym holenderskim piekarniku, mieszając, aż wołowina kruszy; odcedzić. Wymieszać pieprz, sól, bulion, duszone pomidory po włosku i pokrojoną marchewkę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Wymieszać plastry cukinii i fasoli do mieszaniny; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 do 5 minut lub aż cukinia jest chrupiące-przetargu.
Wyjąć z ognia; wymieszać rozdarty szpinak.