Szybka Włoska Zupa Jarzynowa
Szybka włoska zupa jarzynowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 163 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka marchwi, wody, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Spróbuj Szybka Włoska Zupa, Szybka Zupa Jarzynowa, oraz Szybka i łatwa włoska zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, marchew, i seler, aż cebula jest półprzezroczysta i warzywa są miękkie, 5 do 7 protokół. Wymieszać pomidory i włoskie przyprawy, i gotować 5 minut więcej, często mieszając.
Kostki bulionowe rozpuścić w wodzie i wymieszać z warzywami. Wyreguluj ciepło na średnim wolnym ogniu i gotuj około 10 minut.
Dodać cukinię i kapustę, posypać solą czosnkową, i gotować do miękkości, 5 minut więcej. Wyreguluj przyprawy solą i pieprzem i podawaj.