Szybka Włoska Zupa

Przepis szybka włoska zupa może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, parmezan, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybka i łatwa włoska zupa Minestrone, Szybka Włoska Zupa Szpinakowo-Makaronowa, oraz Szybko i łatwo-domowa zupa pomidorowa – nie ma to jak świeża gorąca zupa na szybki obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Wymieszać w gorącej wodzie, zawartość woreczka do wymieszania sosu (z pudełka pomocniczego hamburgera), pomidory, kukurydzę i ser; pomidory rozbić.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać zawartość niegotowanej torebki z makaronem (z pudełka na hamburgery) i cukinię. Przykryć; gotować 10 minut dłużej.
Każdą porcję posypać dodatkowym startym parmezanem.