Szybka Wieprzowina Imbirowa

Szybka wieprzowina imbirowa może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 1,16 USD za porcję. To danie główne ma 322 kalorie, 28 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką polędwicę wieprzową, ząbek czosnku, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 54% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Spróbuj bułeczek wieprzowych sous-vide z majonezem duszonym wieprzowym i szybko marynowanymi ogórkami, szybkiego i łatwego afrykańskiego gulaszu wieprzowego z orzeszkami ziemnymi autorstwa zwycięzcy Pork Passion Pursuit Devona Delaneya (sponsorowanego) oraz szybkiego i łatwego afrykańskiego gulaszu z orzeszków wieprzowych autorstwa zwycięzcy Pork Passion Pursuit Devon Delaney (sponsorowane) za podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku podsmaż wieprzowinę na oleju, aż przestanie być różowa.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
W małej misce połącz sos sojowy, cukier i imbir; dodać do patelni.
Połącz wodę i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.