Szybka sałatka Edamame wymaga około 10 minut od początku do końca. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kukurydzę, sól, edamame i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szybkie Risotto z krewetkami, kukurydzą i Edamame, Sałatka Edamame, oraz Sałatka Edamame.
Instrukcje
1
Wymieszać edamame, kukurydza, groch, czarna fasola, i czerwona cebula w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Fasola
Cebula Czerwona
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Kukurydza
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet, sól, pietruszkę, czarny pieprz, bazylia i czosnek w proszku do mieszaniny edamame.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Pieprz Czarny
Oliwa Z Oliwek
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Pietruszka-nać
Ocet
Bazylia
Sól
3
Schłodzić w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.