Szybka Salsa Kukurydziana

Szybka Salsa Kukurydziana
Szybka Salsa kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać kukurydzę, kolendra, ' N chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Szybka Salsa Kukurydziana, Szybka i łatwa zupa kukurydziana, oraz Południowo-zachodnia Salsa z czarną fasolą i kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chipsów tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać natychmiast z frytkami, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn