Szybka Salsa kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać kukurydzę, kolendra, ' N chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Szybka Salsa Kukurydziana, Szybka i łatwa zupa kukurydziana, oraz Południowo-zachodnia Salsa z czarną fasolą i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chipsów tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać natychmiast z frytkami, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Syltbar Mrs. Sparkling rosé. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.