Szybka ryba rybaka

Szybka ryba rybaka
Need a bezglutenowe, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Rybak szybkie ryby może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 424 kalorie, 34g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ostry ser cheddar, chipsy ziemniaczane, kremowy sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szybkie Tacos Rybne, Szybki gulasz rybny, oraz Szybka Cytryna Czosnek Ryba.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C). Płaszcz 9x13-calowe naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, marynować filety rybne w sosie sałatkowym przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wrzucić rozdrobniony ser i rozdrobnione chipsy razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
FrytkiFrytki
4
Marynowane filety rybne umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i polać mieszanką serowo-wiórową. Wyrzucić resztki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
MarynataMarynata
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec, odsłonięty w nagrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut lub do momentu, gdy ryba może być płatkowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn