Szybka Paella Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj szybkiego Paellana z kurczaka. Na 1,19 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka rosołu z kurczaka, kiełbasa chorizo, mieszanka przypraw Taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Szybka Paella z krewetkami i kurczakiem, Szybka Paella z kurczaka z groszkiem cukrowym, oraz Szybka Paella Z Kurczaka Z Groszkiem Cukrowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować kurczaka i chorizo, często mieszając, 8 minut lub aż kurczak jest prawie gotowy.
Mieszane warzywa i Taco przyprawy i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.*
Wymieszać z przygotowanym ryżem i rosołem z kurczaka; podgrzać. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo]()
CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.