Szybka Meksykańska Sałatka Z Awokado
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Szybka meksykańska Sałatka z awokado może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, pieprz, 1/3 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybki Posiłek W Piątek: Łatwa Sałatka Meksykańska, Szybka Sałatka Z Awokado, oraz Meksykańska uliczna Sałatka kukurydziana z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać dressing, cebulę i pokruszoną czerwoną paprykę.
Umieść 1 połowę awokado na każdym talerzu.
Skropić równomiernie mieszanką opatrunkową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."