Szybka marynowana marchewka i szparagi z estragonem

Szybka marynowana marchewka i szparagi z estragonem
Szybka marynowana marchewka i szparagi z estragonem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pieprzu, miód, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przepis ten zachwycił 533 osoby. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowana marchewka z estragonem, Szybkie marynowane truskawki z czarnym pieprzem i estragonem, oraz Tofu Banh mi owija z szybko marynowaną marchewką i rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyczyść, 4 szklane słoiki o pojemności 12 uncji ze śrubami na pokrywkach (możesz potrzebować więcej lub mniej w zależności od kształtu poszczególnych słoików, więc przygotuj więcej niż potrzebujesz), gotując w wodzie lub przebiegając przez cykl dezynfekcji zmywarki. Doprowadzić 2 do 3 cale wody do wrzenia w dużej patelni sauté i dodać pokrojone warzywa do wody na jedną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wlać do durszlaka i spłukać pod zimną wodą lub umieścić w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Odcedzić i odstawić.
4
Wodę, ocet i pozostałe składniki połączyć w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Tymczasem marchew i szparagi pakuj szczelnie do czystych słoików. Powinno wystarczyć na 4 średnie słoiki lub więcej mniejszych słoików.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Wlać ciepłą solankę do marynowania, aby przykryć warzywa rozprowadzając przyprawy i zioła równomiernie między słoikami, pozostawiając około ½ cala przestrzeni na górze. Wytrzyj felgi i przykręć pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6
Ostudzić na blacie, aż ostygnie w dotyku.
7
Umieść w lodówce i pozostaw smaki na co najmniej 24 godziny przed otwarciem (najlepiej 3 dni dla najlepszego smaku). Utrzymuje dobrze schłodzone przez około miesiąc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn