Szybka Kremowa Zupa Z Cukinii
Szybka Kremowa zupa z cukinii to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, cebulę, ciepłe mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Podobne przepisy to Szybka Zdrowa Zupa Bazyliowa Z Cukinii, Szybka Kremowa Zupa Szparagowa, oraz Szybka Kremowa Zupa Brokułowa.
Instrukcje
Wymieszać cukinię, woda, sól, i bazylia razem w garnku; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż cukinia jest miękka, o 15 protokół.
Wlać mieszaninę cukinii do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować na gładką powierzchnię. Puree w partiach.
Ciepłe mleko, mąkę i sól ubić w misce, aż będzie gładka.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w roztopionym maśle, aż przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Wlać puree cukinię i mieszaninę mleka na patelni; doprowadzić do wrzenia podczas ciągłego mieszania. Doprawić pieprzem.