Szybka Kremowa Zupa Reuben

Szybka Kremowa Zupa Reuben
Szybka Kremowa zupa Reuben wymaga około 1 godzina od początku do końca. To danie główne ma 534 kalorii, 27g białka, oraz 37g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,28 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś szwajcarski ser, pół na pół, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 44%. Spróbuj Kremowa Zupa Reuben, Kremowa Zupa Reuben, oraz Szybka Kremowa Zupa Szparagowa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Opiekaj chleb żytni w tosterze, aż lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytniChleb żytni
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
2
Pokroić w kostkę.
3
Rozpuść masło w dużym garnku na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę i seler na maśle do miękkości, 5 do 10 minut. Wymieszaj mąkę z mieszanką cebuli. Stopniowo mieszaj wodę i bulion do mieszanki cebuli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wymieszaj peklowaną wołowinę, pół na pół, 1 szklankę szwajcarskiego sera i kiszoną kapustę do garnka. Gotuj, często mieszając, aż zupa zgęstnieje, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Zupę kadzi do 8 misek odpornych na piekarnik. Posyp każdą miskę zupy kostkami chleba i 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podsmaż zupę w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn