Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka

Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka
Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną pierś indyka, kukurydzę z całego jądra, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa z indyka, Szybka i łatwa zupa jarzynowa + proste sposoby na zmniejszenie marnotrawstwa żywności, oraz Szybka i łatwa nabiałowa i beztłuszczowa Kolumbijska zupa jarzynowa (Ajiaco Negro).

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj seler, cebulę, czosnek i indyka. Gotować 5 minut lub aż zmielony indyk jest rumiany, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać 3 szklanki wody i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe. Chochla 1 1/2 filiżanki zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 1 łyżka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn