Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka

Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka
Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną pierś indyka, kukurydzę z całego jądra, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa z indyka, Szybka i łatwa zupa jarzynowa + proste sposoby na zmniejszenie marnotrawstwa żywności, oraz Szybka i łatwa nabiałowa i beztłuszczowa Kolumbijska zupa jarzynowa (Ajiaco Negro).

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj seler, cebulę, czosnek i indyka. Gotować 5 minut lub aż zmielony indyk jest rumiany, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać 3 szklanki wody i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe. Chochla 1 1/2 filiżanki zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 1 łyżka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn