Szybka i łatwa tarta jabłkowa
Szybka i łatwa tarta jabłkowa to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, brązowy cukier, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa, Zdrowe I Pyszne: Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa, oraz Szybka Rustykalna Tarta Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Umieścić ciasto francuskie prostokąty na patelni, która została spryskana nieprzywierającym sprayem lub wyłożona pergaminem.
Do jabłek dodać cukier, sól i sok z cytryny. Wymieszać, aby połączyć. Odstawić na kilka minut.
Ułóż plastry jabłka na prostokątach ciasta w linii prostej, nakładając się na siebie.
Piec, aż ciasto jest nadmuchane i złocisty brązowy, o 20 protokół.
Natychmiast wyjąć z patelni i położyć na półmisku.
Podawać z sosem karmelowym i posiekanymi orzechami pekan.