Szybka i łatwa Ketmia jadalna
Szybki i łatwy Okran w stylu indyjskim jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, czosnek, nasiona gorczycy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Ketmia Jadalna (Okra) Easy, Czerwony aksamit w stylu indyjskim Okran i Tomatillo, oraz Szybki szpinak i ciecierzyca po Indyjsku.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu i gotować nasiona gorczycy, aż zacznie trzeszczeć.
Wymieszać w asafoetida. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i wymieszaj cebulę, czosnek, kminek i kurkumę. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Wymieszać pomidora i okra do mieszaniny. Stopniowo wymieszać w proszku chili, amchoor i sól. Gotować i mieszać około 10 minut, aż okra będzie miękka, ale jędrna.