Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka

Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka
Szybka i łatwa zupa jarzynowa z indyka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną pierś indyka, kukurydzę z całego jądra, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa z indyka, Szybka i łatwa zupa jarzynowa + proste sposoby na zmniejszenie marnotrawstwa żywności, oraz Szybka i łatwa nabiałowa i beztłuszczowa Kolumbijska zupa jarzynowa (Ajiaco Negro).

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj seler, cebulę, czosnek i indyka. Gotować 5 minut lub aż zmielony indyk jest rumiany, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać 3 szklanki wody i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe. Chochla 1 1/2 filiżanki zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 1 łyżka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn