Szybka Fasola Sezamowa
Szybka fasola sezamowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Mieszanka korzenia imbiru, pasta miso, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 517 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Fasola Sezamowa, Fasola Sezamowa, oraz Fasola Sezamowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść zieloną fasolkę w wkładce do parownika i ustaw w garnku na jeden cal wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i parować przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i przenieść fasolę do miski.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj sos sojowy, pastę miso, płatki czerwonej papryki, czosnek i imbir.
Wlać fasolkę szparagową i wrzucić do herbu.
Na wierzch posypać sezamem.