Szybka cytrynowa fasolka szparagowa

Szybka cytrynowa fasolka szparagowa
Fast Lemon Green Beans to bezglutenowy, bezmleczny i cały przepis na 30 z 4 porcjami. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 47 kalorii, 3 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką kawałki prawdziwego bekonu, pokrojoną fasolkę szparagową, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Fasolka szparagowa cytrynowa, Fasola szparagowa z cytryną i Fasolka szparagowa cytrynowa.

Instrukcje

1
Umieść fasolę, wodę i cebulę w 1-qt. naczynie nadające się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 4-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące; odpływ. Wymieszaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn