Szwedzkie kółka cukiernicze

Szwedzkie kółka cukiernicze
Swedish Pastry Rings to wegetariańska przekąska laktoovo . Jedna porcja zawiera 106 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 32 osób. Za 14 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga ciepłego odparowanego mleka, orzechów pekan, mąki i cukru pudru. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to skandynawskie danie. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawienia. Wypróbuj Buttermilk Onion Rings , Dessert Apple Rings With Cinnamon Cream Syrup i Gluten Free Onion Rings , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, 2 łyżki cukru i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój masło, aż mieszanka będzie przypominać drobne okruszki. W dużej misce rozpuść drożdże i pozostały cukier w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mleko, jajko i mieszankę kruszonki; ubijaj, aż dobrze się połączą. Wymieszaj z porzeczkami. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wyłóż dwie blachy do pieczenia folią i natłuść folię; odstaw. Do nadzienia w małej misce utrzyj masło i brązowy cukier, aż będą lekkie i puszyste; wymieszaj z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Uderz ciasto. Przełóż na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
6
Każdą porcję rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 14 x 7 cali; rozłóż nadzienie tak, aby nie wystawało poza brzegi, czyli około 1,25 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Zwiń ciasto w rulon, zaczynając od dłuższego boku; zlep krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Połóż bochenki szwem do dołu na przygotowanych foremkach; ściśnij końce razem, aby utworzyć pierścień. Nożyczkami odetnij od zewnętrznej krawędzi dwie trzecie drogi w kierunku środka pierścienia w odstępach 1-calowych. Nieznacznie rozdziel paski; przekręć, aby pokazać nadzienie. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
9
Piec w temperaturze 350° przez 18–22 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Wyjmij z patelni i odstaw do ostygnięcia na kratkę.
11
Aby przygotować polewę, w małym rondelku rozgrzej masło na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Zdjąć z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem, wanilią i wystarczającą ilością mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
13
Skropić krążki ciasta francuskiego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn