Szwajcarskie Ziemniaki zapiekane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 204 kalorie, 9g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, sól, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szwajcarskie Ziemniaki Zapiekane, Szwajcarskie Ziemniaki Zapiekane, oraz Szynka i Szwajcarskie Ziemniaki zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować płytkie 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Warstwa około 1/3 ziemniaków na dno naczynia do pieczenia; top z warstwami około 1/3 każda z cebuli, czosnek, boczek, i ser szwajcarski, odpowiednio. Doprawić warstwy 1/4 łyżeczki soli i około 1/3 czarnego pieprzu. Powtórz warstwowanie cebuli, czosnku, boczku i sera szwajcarskiego. Wierzch z pozostałymi ziemniakami, cebulą, czosnkiem, boczkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Rosół z kurczaka równomiernie polać naczyniem; doprawić kawałkami masła.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę. Wierzch z pozostałym serem szwajcarskim i kontynuuj pieczenie, aż ser się stopi i bulion wchłonie, o 30 minut więcej. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)