Szwajcarskie naleśniki z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz szpinak dla niemowląt, udekoruj: liście bazylii, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać owijki do jajek, możesz podążać za tym daniem głównym z Sorbet Lodowy Z Przyprawionymi Maślanymi Chipsami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzone naleśniki z indyka i Szwajcarii, Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, oraz Szpinakowe Naleśniki Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Proces papryki w blenderze, aż gładka, zatrzymując się zeskrobać w dół boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do 4 lekko nasmarowane 7-x 4 1/2-calowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Przygotuj Szwajcarski Sos Serowy. Wymieszać razem kurczaka, dalej 5 składników, i 1 szklanka sosu serowego szwajcarskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Serowy
Cały Kurczak
5
Podzielić mieszaninę kurczaka między owijki, łyżki w dół centra; delikatnie zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Rolka
6
Miejsce, szew boki w dół, nad czerwoną papryką w naczyniu do pieczenia. Top z pozostałym sosem serowym szwajcarskim. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Serowy
Papryka Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec, pod przykryciem, w 350 przez 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i bąbelkowego.