Szwajcarskie Enchiladas Z Czarnej Fasoli I Chipotle Z Sosem Rabarbarowym

Szwajcarskie Enchiladas z czarnej fasoli i Chipotle z sosem rabarbarowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz szwajcarski chard, ser, bulion warzywny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Vegan Pinto Bean & Swiss Chard Enchiladas, Pikantne dyni z Czarnej Fasoli Enchiladas z sosem jogurtowym Chipotle, oraz Chili Z Czarnej Fasoli Z Dyni I Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."