Swiss Steak Slow Cooker to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szwajcarski Stek Wolnowarowy, Szwajcarski Stek Wolnowarowy, oraz Szwajcarski Stek Wolnowarowy.
Instrukcje
1
W płytkiej misce wymieszaj mąkę, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój stek na sześć kawałków wielkości porcji; pogłębiać w mieszance mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Na dużej patelni brązowy stek na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4
Przenieś do 3-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Połącz pozostałe składniki; polej stek. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Sur de los Andes Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.