Szwajcarski Stek Wolnowar
Swiss Steak Slow Cooker to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szwajcarski Stek Wolnowarowy, Szwajcarski Stek Wolnowarowy, oraz Szwajcarski Stek Wolnowarowy.
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj mąkę, pieprz i sól.
Pokrój stek na sześć kawałków wielkości porcji; pogłębiać w mieszance mąki.
Na dużej patelni brązowy stek na maśle.
Przenieś do 3-qt. powolna kuchenka.
Połącz pozostałe składniki; polej stek. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Sur de los Andes Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Sur de los Andes Pinot Noir Reserva]()
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva