Szwajcarski Serowy Kalafior
Szwajcarski serowy kalafior może być tylko przystawką, której szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 179 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser szwajcarski, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Szwajcarski Serowy Kalafior, Cheesy Swiss bake, oraz Zupa Z Kalafiora Po Szwajcarsku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować małe naczynie do pieczenia.
Umieść kalafior w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 protokół, lub do miękkości, ale chrupiące.
W osobnym rondlu rozpuścić masło na średnim ogniu i stopniowo wymieszać z mąką, solą i mlekiem. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i wymieszać z serem szwajcarskim, aż się stopi.
1/4 szklanki roztopionej mieszanki serów Szwajcarskich rozprowadzić na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Umieść kalafior w naczyniu, a następnie dodaj pozostałą masę serową.
Piec 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki.