Szwajcarski Chard z białą fasolą i łzami Hioba

Szwajcarski Chard z białą fasolą i łzami Hioba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wybitnych fasoli Północnej, bazylia, płatki pieprzu, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać chard można śledzić to danie główne z Deser Z Jabłkowego Sadu jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pikantna zupa pomidorowa suszona w słońcu z białą fasolą i Chardą Szwajcarską, Chard Szwajcarski Z Fasolą Cannellini, oraz Fasola Zapiekana Z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z bocznicy dokładnie tam, gdzie liść styka się z łodygą. Posiekaj każdą łodygę na 1/2-calowe kawałki i odstaw na bok. Pokrój liście na 1/2-calowe plastry i oddziel je od łodyg.
Podgrzać duży, patelnia non-stick na średnim ogniu.
Dodaj łodygi chard i cebulę i gotuj, mieszając regularnie, aż cebula zacznie się złocić.
Dodać wodę łyżkę na raz, aby zapobiec przywieraniu, jeśli to konieczne.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować przez kolejną minutę.
Dodaj gotowane łzy pracy, fasola, pomidory, bazylia i oliwki i doprowadzić do duszenia.
Dodaj liście chard, zmniejszyć ogień do średniej i przykryć szczelnie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chard będzie miękki (pozostawić 5-12 minut, w zależności od smaku).
Dodać drożdże odżywcze i ocet, sól i pieprz do smaku