Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii

Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii
Szwajcarski Chard i Mozzarella Quiche w skórce z cukinii może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 392 kalorie, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kulek mozzarella, bułka tarta, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Crustless Swiss Chard Quiche, Quiche z boczkiem szwajcarskim i grzybami, oraz Quiche z łososiem i szwajcarskim Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni; gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Posypać rozmarynem i niech gotować, aż pachnące, 1 do 2 Więcej minut. Gotować i mieszać chard aż liście zwiędną; przykryć patelnię i niech pary chard aż łodygi są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przełożyć masę do miski, wymieszać z estragonem i bazylią, doprawić do smaku solą i pieprzem i ostudzić. Wymieszać z mozzarellą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Przyciąć łodygi i kwiat kończy się z cukinii i połowę wzdłuż. Miarka się mięso z łyżką, pozostawiając 3/4-cala grubości powłoki. Odrzuć ciało. W misce ubić 2 jajka z mlekiem. Lekko napełnić muszle mieszaniną chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Wlać mieszaninę jajek na chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do momentu, w którym nadzienie z quiche będzie gotowe, a skorupki cukinii będą miękkie, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Aby przygotować okruchy polewa, roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać bułkę tartą w maśle, aż dobrze połączone i zaczynają wydzielać smakowity zapach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wyjąć nadziewane cukinia z piekarnika i delikatnie poklepać bułkę tartą na wierzchu w warstwie; powrót do piekarnika i piec, aż okruchy są rumiane, 10 do 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn