Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima)

Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima)
Szwajcarska Chard i Sweet Pea Manicotti (zima) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 297 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, parmezan, mozzarellę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 275 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima), Zimowe Minestrone z boczkiem szwajcarskim i kiełbasą, oraz Ciasto do squasha zimowego z boczniakiem szwajcarskim i ciecierzycą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: torba na ciasto wyposażona w dużą gładką końcówkę (zalecane: Ateco #
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Posmaruj 13 przez 9-calowe szklane naczynie do pieczenia obficie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Odcedzić makaron i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
6
Za pomocą nożyczek kuchennych lub noża usuń liście z łodyg chard. Odrzuć łodygi. Posiekać liście na 1-calowe kawałki. W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
PatelniaPatelnia
NóżNóż
7
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
9
Dodać chard i gotować, stale mieszając, aż zwiędnie, o 2 protokół. Pozostawić mieszaninę do lekkiego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
10
Umieść ser ricotta, groszek, ser mozzarella, parmezan, bazylia, sól i pieprz w misce robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
GrochGroch
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodać ostudzoną mieszaninę chard i zmiksować na gładką masę. Łyżka mieszanki do przygotowanego worka ciasta i wypełnić każdą skorupkę manicotti nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
12
Nadziewane manicotti umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
W rondlu o średnim ciężkim dnie, przynieś mleko i śmietanę na wolnym ogniu, na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Dodaj ser fontina i gotuj, ciągle mieszając, aż ser się stopi i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
SerSer
15
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać z parmezanem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Polać sosem faszerowane manicotti i posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ManicottiManicotti
SOSSOS
17
Piec przez 30 do 35 minut, aż top będzie złoty. Schłodzić przez 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn