Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima)

Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima)
Szwajcarska Chard i Sweet Pea Manicotti (zima) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 297 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, parmezan, mozzarellę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 275 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima), Zimowe Minestrone z boczkiem szwajcarskim i kiełbasą, oraz Ciasto do squasha zimowego z boczniakiem szwajcarskim i ciecierzycą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: torba na ciasto wyposażona w dużą gładką końcówkę (zalecane: Ateco #
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Posmaruj 13 przez 9-calowe szklane naczynie do pieczenia obficie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Odcedzić makaron i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
6
Za pomocą nożyczek kuchennych lub noża usuń liście z łodyg chard. Odrzuć łodygi. Posiekać liście na 1-calowe kawałki. W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
PatelniaPatelnia
NóżNóż
7
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
9
Dodać chard i gotować, stale mieszając, aż zwiędnie, o 2 protokół. Pozostawić mieszaninę do lekkiego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
10
Umieść ser ricotta, groszek, ser mozzarella, parmezan, bazylia, sól i pieprz w misce robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
GrochGroch
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać ostudzoną mieszaninę chard i zmiksować na gładką masę. Łyżka mieszanki do przygotowanego worka ciasta i wypełnić każdą skorupkę manicotti nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
12
Nadziewane manicotti umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
W rondlu o średnim ciężkim dnie, przynieś mleko i śmietanę na wolnym ogniu, na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Dodaj ser fontina i gotuj, ciągle mieszając, aż ser się stopi i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
SerSer
15
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać z parmezanem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Polać sosem faszerowane manicotti i posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ManicottiManicotti
SOSSOS
17
Piec przez 30 do 35 minut, aż top będzie złoty. Schłodzić przez 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki12krewetki i żyłkiMasło do smarowania patelniMasło do smarowania patelni1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanki sera fontina, startefiliżanki sera fontina, starte591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.3/4 szklanki tartego parmezanu3/4 szklanki tartego parmezanu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calatarty parmezantarty parmezan12muszle makaronu manicotti lub cannellonimuszle makaronu manicotti lub cannelloni1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek drobny mrożony, rozmrożonygroszek drobny mrożony, rozmrożony1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanka rozdrobniona mozzarellafiliżanka rozdrobniona mozzarella1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki mozzarelli, rozdrobnione1/2 szklanki mozzarelli, rozdrobnione4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser ricotta pełnotłustyser ricotta pełnotłusty3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Głowa (o czerwonym lub białym Chard szwajcarskiGłowa (o czerwonym lub białym Chard szwajcarski1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn