Szwajcarski Bochenek Cebuli

Szwajcarski Bochenek Cebuli
Szwajcarski Bochenek cebuli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 35 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, mix rolki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Cebula Szwajcarski Bochenek, Bochenek Z Grzybami Szwajcarskimi, oraz Boczek Szwajcarski Meat Loaf.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz ser i mieloną cebulę z zawartością mieszanki rolek i paczek drożdżowych. Przygotować mieszankę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix RolekMix Rolek
SerSer
CebulaCebula
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut. Kształt na 5 cali. piłkę i umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce na 30 minut lub do podwojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn