Szwajcarska Zapiekanka Warzywna
Szwajcarska zapiekanka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, mąkę, okrągłe krakersy maślane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarska Zapiekanka Warzywna, Szwajcarska Zapiekanka Warzywna, oraz Warzywna Zapiekanka Szwajcarska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 1-do 1 1/2-quart zapiekanka sprayem do gotowania. W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub do miękkości.
Wymieszać z mąką, solą i pieprzem. Stopniowo dodawać mleko, stale mieszając. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina będzie bąbelkowa i zagęszczona.
Dodać 3/4 szklanki sera; mieszać do rozpuszczenia. Wymieszać z gotowanymi warzywami. Mieszanka łyżka do zapiekanki.
Posypać pokruszonymi krakersami i pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec 25 do 30 minut lub aż polewa jest złoty brąz i zapiekanka jest bąbelkowy.