Szwajcarska Sałatka Cobb jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 27g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oregano, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba, oraz Sałatka Cobba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, warstwa sałaty, pieczeń wołowa, szynka, pomidor, jajka, boczek i ser. W słoiku z ciasną pokrywką połącz składniki dressingu; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście Szpinaku
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Gruby Czerwony Cukier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego