Sztuczne flaki w sosie pomidorowym: Trippa Finta al Pomodoro
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać fałszywe flaki w sosie pomidorowym: Trippa Fintan al Pomodoro spróbować. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 19g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.66 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pecorino, oregano, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Trippan alla Romana (duszone flaki z pomidorem, ziołami i parmezanem), Trippan alla romana (flaki w stylu rzymskim), oraz Flaczki w stylu rzymskim trippan alla Romana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubijamy jajka, doprawiamy solą i pieprzem i dodajemy oregano. Na patelni nieprzywierającej gotować 1 łyżkę masła, aż się spieni i opadnie.
Wlać 1/4 mieszaniny jaj do patelni i gotować, aż zestali się i łatwo zsunął się z patelni, o 2 protokół. Powtórz tę procedurę 3 razy z pozostałym masłem i mieszaniną jaj, odstawiając każdy omlet do ostygnięcia.
Gdy omlety są chłodne, pokroić każdy na 1/4-calowe grube paski.
W średnim, ciężkim dnie rondel, połączyć sos pomidorowy i chilis i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Dodaj paski jajek i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Top z tartym Pecorino i podawać.
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Dodaj tymianek i marchewkę, i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.