Szpinakowe Quesadillas z serem Feta
Szpinakowe Quesadillas z serem Feta może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 26 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz serek, cebula, oliwki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Szpinak i Feta Quesadillas, Szpinak, Gruszka i Feta Quesadillas, oraz Quesadillas ze szpinakiem i kozim serem z karmelizowaną cebulą i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 2 tortille z serem śmietankowym.
Szpinak, cebulę i ser feta układamy na Serek śmietankowy. Top z pozostałych 2 tortille; naciśnij lekko.
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować każdy quesadilla na patelni 2 do 3 minut z każdej strony lub aż światło złoty kolor.
Każdą quesadillę pokroić na 8 klinów.
Pokrój pomidory cherry na pół; top z kwaśną śmietaną, połówkami pomidorów i oliwkami. Zabezpieczyć wykałaczkami.