Szpinak Śmietankowy

Szpinak Śmietankowy
Śmietana szpinak może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,67 zł za porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Zdrowy szpinak kremowy: mniej śmietany, więcej szpinaku, tak samo dobry, Szpinak Śmietankowy, oraz Szpinak Śmietankowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Szpinak na parze do miękkości i odstawić do ostygnięcia w durszlaku umieszczonym nad miską, aby złapać nadmiar wilgoci. (Gotowanie na parze konserwuje witaminy, więc ponieważ gotuje się szybko, Należy uważać, aby nie przegotować szpinaku, co neguje tę zaletę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Gotować boczek, aż chrupiące w saute patelni i usunąć do papieru toweling do odsączenia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać większość tłuszczu z patelni i dodać śmietanę do tej samej patelni na małym ogniu, co pozwala zmniejszyć o około jedną trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podczas gdy krem jest zmniejszenie, drobno posiekać teraz schłodzony szpinak, i powrócić go na krótko na durszlak umieszczony nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Pokroić paski boczku na 1/4 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
6
Parmezan ubić na zredukowaną śmietanę i doprawić pieprzem. Ponieważ ser doda słoności, dodaj sól tylko w razie potrzeby. Do sosu wsypać dobrze osuszony szpinak i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SzpinakSzpinak
SerSer
PieprzPieprz
BoczekBoczek
KremKrem
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przełożyć do naczynia do serwowania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn