Szpinak, truskawka i grejpfrut wrzucić jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, balsamiczny sos winegret, liście szpinaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Truskawkowo-Kiwi-Szpinak, Strawberry-Jicama Toss, oraz Szpinak Penne Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz szpinak, truskawki, grejpfruty i migdały w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego