Szpinak Saute
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szpinak Saute spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 99 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Pre-myte szpinak dziecko, sól koszerna, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak & Feta Saute, Kataloński Szpinak Sauté, oraz Chorizo, szpinak i ciecierzyca Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i saute przez 2 protokół. Podgrzać do średniej wysokości i dodać szpinak w garści, stale podrzucając i poruszając szczypcami, jak więdną w dół. Jak tylko szpinak całkowicie zwiędnie zdjąć z ognia, doprawić solą i pieprzem i podawać.