Szpinak Saute
Szpinak Saute może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz serek śmietankowy, szpinak, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak Saute, Kataloński Szpinak Sauté, oraz Szpinak & Feta Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia na patelni na średnim ogniu.
Dodać szpinak na raz i lekko zmniejszyć ogień. Przykryć, i niech gotować przez około 3 protokół, lub aż szpinak nie jest dość miękkie.
Wymieszać z serkiem śmietankowym i sokiem z cytryny, doprawić solą. Gotować, mieszając, aż ser topi się i dobrze wymieszać.