Szpinak Saute

Szpinak Saute
Szpinak Saute może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz serek śmietankowy, szpinak, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak Saute, Kataloński Szpinak Sauté, oraz Szpinak & Feta Saute dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szpinak na raz i lekko zmniejszyć ogień. Przykryć, i niech gotować przez około 3 protokół, lub aż szpinak nie jest dość miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Wymieszać z serkiem śmietankowym i sokiem z cytryny, doprawić solą. Gotować, mieszając, aż ser topi się i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn