Szpinak, rodzynki, orzeszki piniowe i schab nadziewany czosnkiem

Szpinak, rodzynki, orzeszki piniowe i nadziewane czosnkiem Schab może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 221 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, woda, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 81%. Spróbuj Fig, orzeszki piniowe i Feta Schab nadziewany, Schab Spiedino z orzechami piniowymi, czosnkiem i porzeczką Soffritto, oraz Polędwica wieprzowa solona z cebulą, rodzynkami i czosnkiem kompot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć posiekane rodzynki, orzeszki piniowe, czosnek, szpinak, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozwiń pieczeń i przyciąć tłuszcz z wieprzowiny. Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko. Pokrój każdą połowę wzdłuż, cięcie do, ale nie przez drugą stronę i otwórz płasko.
Umieść folię na wieprzowinie i spłaszcz do równej grubości za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Rozprowadzić mieszaninę szpinaku w dół centrum wieprzowiny w ciągu 1/2 cala boków.
Roll up wieprzowina, jelly-roll mody, począwszy od długiego boku.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść boczek na wieprzowinie. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem.
Umieścić wieprzowinę na stojaku pokrytym sprayem do gotowania.
Wlać 2 szklanki wody do płytkiej patelni do pieczenia; umieść stojak na patelni. Włóż termometr do mięsa do najgrubszej porcji wieprzowiny.
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Umieścić wieprzowinę na półmisku; przykryć i odstawić 10 minut przed krojeniem.
Pokroić na 8 plastrów; podawać na ciepło.
Uwaga: każda porcja dostarcza 91 mikrogramów kwasu foliowego.